Caldero de mariscos con emulsión de albahaca

Caldero de mariscos con emulsión de albahaca

4.8 60 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 raciones

Ingrediënten

Emulsión de albahaca
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 40 g de agua
  • 60 g de albahaca fresca (solo las hojas)
Fumet del caldero
  • 4 ñoras sin pedúnculo y sin pepitas
  • 6 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 300 g de cigalas enteras crudas arroceras
  • 8 gambones crudos enteros (300 g)
  • 100 g de gambas frescas enteras sin pelar
  • 30 g de tomate concentrado
  • 1000 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
  • 10 g de zumo de limón
  • 300 g de mejillones frescos limpios
Caldero
  • 250 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de filete de merluza fresca en dados de 2 cm

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 457.6 mg
Eiwitten 14.4 g
Calorieën 2148 kJ / 513 kcal
Vetten 34.7 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 35.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...