Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsión de albahaca
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de agua
- 60 g de albahaca fresca (solo las hojas)
Fumet del caldero
- 4 ñoras sin pedúnculo y sin pepitas
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cigalas enteras crudas arroceras
- 8 gambones crudos enteros (300 g)
- 100 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 30 g de tomate concentrado
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- 10 g de zumo de limón
- 300 g de mejillones frescos limpios
Caldero
- 250 g de arroz de grano redondo
- 100 g de filete de merluza fresca en dados de 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2148 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 457.6 mg
Alternatieve recepten
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 godz. 40 min
Fabes con pulpo
45 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 godz. 10 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min
Guiso marinero
1 godz. 20 min
Guiso de pulpo
45 min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min