Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de mantequilla al cilantro
- 5 g de hojas de cilantro fresco
- 1 diente de ajo
- 120 g de mantequilla fría, en dados de 1 cm
- 1 - 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 10 g de zumo de lima
Salsa al azafrán
- 30 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla
- ½ cucharadita de harina de trigo
- 150 g de caldo de pescado
- 8 - 10 hebras de azafrán
- 1 pellizco de sal
Vieiras
- 24 vieiras, sin coral (ver sugerencia)
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- cebollino fresco, picado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 281 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 146.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torrijas con leche condensada y salsa de chocolate negro
45 min
Rulos de salmón
1h 35 min
Minitarta tatín
1h 20 min
Volovanes con marisco y rape
1j 10 menit
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25 min
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Rape con salsa de carabineros
50min
Croquetas de centollo
7sa
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Rape en salsa americana
1h
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30 min