Morcillas de arroz, sepia y gambas

Morcillas de arroz, sepia y gambas

4.3 37 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 unidades

Ingrediënten

  • 1250 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 80 - 90 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de arroz de grano redondo
  • 250 g de cebolla en trozos
  • 60 g de piñones
  • 1 cucharada de orégano seco
  • ½ cucharadita de pimienta molida
  • 300 g de sepia limpia en trozos de 3-4 cm
    300 g de calamares, limpios en trozos de 3-4 cm
  • 100 g de gambas crudas peladas
    8 gambones crudos enteros, pelados
  • 1 clara de huevo
  • 3 bolsitas de tinta de calamar congelada (descongelada)
  • mayonesa (optioneel) o salsa alioli

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Natrium 257.7 mg
Eiwitten 16.2 g
Calorieën 1467 kJ / 351 kcal
Vetten 21.9 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 22.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...