Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 80 - 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de arroz de grano redondo
- 250 g de cebolla en trozos
- 60 g de piñones
- 1 cucharada de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
-
300
g de sepia limpia en trozos de 3-4 cm
of 300 g de calamares limpios en trozos de 3-4 cm -
100
g de gambas crudas peladas
of 8 gambones crudos enteros pelados - 1 clara de huevo
- 3 bolsitas de tinta de calamar congelada (descongelada)
- mayonesa o salsa alioli (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1467 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 257.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min
Berberechos en salsa verde
1h
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Langostinos con salsa de ostras
1h
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Rape en salsa americana
1h
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45 min
Marmitako
40 min