Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo de jamón ibérico
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g de cebolla en trozos
- 80 - 100 g de apio nabo en trozos
- 1 diente de ajo
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 1400 g de agua
Bechamel de jamón ibérico
- 80 g de jamón ibérico en dados de 1 cm
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite
- 50 g de harina de trigo
- 130 g de leche
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de jamón ibérico
- 60 g de aceite de girasol
- 60 g de mantequilla en trozos
Montaje
- 8 lonchas de jamón ibérico finas y grandes, a temperatura ambiente (150-200 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1384 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 835.5 mg
Alternatieve recepten
Solomillo de ternera al queso Picón Bejes-Tresviso
20 phút
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 phút
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5u. 45min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min
Lasaña de ternera y queso manchego (sin tomate)
1h 50 min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 phút
Risotto con boletus
30min
Cucuruchos de guacamole y queso cremoso
1h
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9h 30min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 Min