Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de mantequilla (y 6 cucharaditas más para gratinar)
- 14 vieiras
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de chalotas
- 250 g de champiñones frescos en cuartos
- 180 g de vino blanco
- 150 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de harina de trigo
- 50 g de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1019 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrajas con gambas
40min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Mini cheesecakes de queso de tetilla con coulís de membrillo
1h 15min
Volovanes con marisco y rape
1 Std. 10 Min
Huevos de codorniz y espárragos con salsa de mostaza
30min
Rape en salsa americana
1 Std.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min