Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de mantequilla (y 6 cucharaditas más para gratinar)
- 14 vieiras
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de chalotas
- 250 g de champiñones frescos en cuartos
- 180 g de vino blanco
- 150 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de harina de trigo
- 50 g de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1019 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Chipirones a la marinera
25 min
Besugo a la espalda
25 min
Galletas de queso y vinagreta de tomate
1h 10min
Menú: Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos - Tarta de manzanas
1h
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1h 10min
Berberechos en salsa verde
1h
Timbales de salmón con salsa holandesa
45min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Merluza rellena con ajada de gambas
40min