Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chipirones troceados congelados
- agua templada (para hidratar)
-
20
g de boletus deshidratados
of 20 g de setas deshidratadas - 1 clara de huevo batida
- 16 obleas de masa para empanadillas (pequeñas, 160 g)
- 1 diente de ajo
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y un poco más para decorar
- 40 g de aceite de oliva
- 60 g de vino blanco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de mozzarella fresca (1 bola) escurrida y cortada en 16 trozos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 379 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 Min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1 Std. 30 Min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Lasaña de sepia
1 Std. 30 Min
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Albóndigas de sepia y jamón
1 Std.
Bolitas de jamón con pistachos
1 Std. 30 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min