![Coca de chipirones y boletus al ajillo Coca de chipirones y boletus al ajillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07B0C059-E5C7-4318-A8E0-CE39196E57BF/Derivates/d542e338-4c3a-456f-8682-3ada20e0cefd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva virgen extra (para engrasar)
Cobertura de chipirones y boletus
- 20 g de boletus deshidratados en trozos
- agua templada (para hidratar)
- 1 diente de ajo
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 250 - 300 g de chipirones enteros frescos (limpios) en trozos
- 50 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (optioneel)
Masa
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 80 g de agua
- 40 g de manteca de cerdo
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Terminación
- 120 - 130 g de mozzarella fresca (1 bola, escurrida)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 15.09 g
- Koolhydraten
- 31.16 g
- Vetten
- 24.36 g
- Vezels
- 1.66 g
Alternatieve recepten
Coca de verduras
30 min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Bao buns a la catalana
2 Std.
Coca de verduras
40 min
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1h 30min
Xató
15 dk
Pan milhojas de sobrasada y queso
2h 10 min
Marineras murcianas
1hod.
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 min
Coca de trempó de verano
1hod.
Masa para cocas
1hod.
Emulsión de patata con pulpo
50min