Compatibele versies
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de langostinos crudos sin pelar
- 800 - 900 g de cola de rape sin piel con hueso
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 70 - 80 g de puerro en rodajas
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 3 huevos
- 24 placas de canelones precocidas
- 400 g de tomate entero en conserva (escurridos y cortados en cuartos)
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de azúcar
- 60 g de cebolla
- 30 g de mantequilla (y algo más para gratinar)
- 100 g de harina
- 1 trufa negra fresca
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1000 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3099 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 47.28 g
- Koolhydraten
- 71.63 g
- Vetten
- 29.08 g
- Vezels
- 3.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Canelones
13 Std. 30 Min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Lasaña de sepia
1h 30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Calamares rellenos
2 godz.
Buñuelos de bacalao especiados
1 godz.
Canelones con ceps al foie
2hod. 50min
Crema con rape y gambas
30 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min