Compatibele versies
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de langostinos crudos sin pelar
- 800 - 900 g de cola de rape sin piel con hueso
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 70 - 80 g de puerro en rodajas
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 3 huevos
- 24 placas de canelones precocidas
- 400 g de tomate entero en conserva (escurridos y cortados en cuartos)
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de azúcar
- 60 g de cebolla
- 30 g de mantequilla (y algo más para gratinar)
- 100 g de harina
- 1 trufa negra fresca
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1000 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3099 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 47.28 g
- Koolhydraten
- 71.63 g
- Vetten
- 29.08 g
- Vezels
- 3.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emulsión de patata con pulpo
50min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Crema con rape y gambas
30min
Canelones
13h 30 min
Rape en salsa americana
1h
Canelones de ave Rossini
1h 40min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Arroz con bogavante
1h
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1h
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min