Compatibele versies
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de langostinos crudos sin pelar
- 800 - 900 g de cola de rape sin piel con hueso
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 70 - 80 g de puerro en rodajas
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 3 huevos
- 24 placas de canelones precocidas
- 400 g de tomate entero en conserva (escurridos y cortados en cuartos)
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de azúcar
- 60 g de cebolla
- 30 g de mantequilla (y algo más para gratinar)
- 100 g de harina
- 1 trufa negra fresca
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1000 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3099 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 47.28 g
- Koolhydraten
- 71.63 g
- Vetten
- 29.08 g
- Vezels
- 3.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Canelones
13 godz. 30 min
Crema con rape y gambas
30 Min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Rape en salsa americana
1h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min