Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Quinoa
- 150 g Möhren, halbiert, in Scheiben
- 300 g Brokkoli, in Röschen, geviertelt
- 100 g Erbsen, TK
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 2 TL Curry und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Agavendicksaft
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 1 Limette, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1880 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9.1 g
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45min
Bunter Quinoa-Salat
50min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min
Bunter Quinoasalat
50min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Quinoa-Salat
35min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35min
Quinoa-Feta-Salat
40min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Quinoa-Tabouleh
40min