Kamperen met kinderen

Kamperen met de Thermomix®. U kunt kiezen: u neemt uw Thermomix® mee of bereidt al één en ander vooraf met uw Thermomix®. Bekijk onze Thermomix® survivalgids voor kampeerders voor meer gemak tijdens het kamperen en stressvrije herinneringen aan het heerlijke buitenleven!

Er zijn heel wat heerlijke gerechten die met slechts enkele basisingrediënten kunnen worden bereid. Met de volgende basics bent u voorbereid voor heerlijke gerechten op reis:

Specerijen: zout, peper, suiker en gedroogde kruiden zoals peterselie zijn goede smaakmakers.
Azijn, olie, mosterd en ketchup: geweldig om slaatjes en gegrilde gerechten wat pit te geven.
Ui en knoflook: de allrounders in de keuken. Ze zijn de perfecte basis voor veel gerechten.
Tomatenpuree en zongedroogde tomaten: Een absolute must voor tomatensaus en -soep.

Tip: Wanneer u deze ingrediënten in kleine potjes met schroefdeksel doet, nemen ze nauwelijks plaats in!

Stijlvol kamperen

Kook eens met een ander zicht! Wanneer u met een mobilhome, caravan of kampeerbusje op pad bent, of zelfs wanneer u een vakantiehuisje huurt, kunt u uw Thermomix® meebrengen om eenvoudige, lekkere en gezonde maaltijden te bereiden op de meest schilderachtige plekjes!

One pot gerechten die u helemaal zelf kunt maken

Goede redenen om uw Thermomix® mee te nemen wanneer u gaat kamperen:

•Spaar tijd – in plaats van groenten te snijden of in de risotto te roeren, kunt u maximaal genieten van het heerlijke buitenleven.

•Snel afgewassen – u hoeft geen stapel potten en pannen af te wassen! Eén mengbeker, meer niet!

•Spaar plaats – bij het kamperen is er altijd weinig plaats! Laat de stapel potten en pannen thuis en gebruik uw Thermomix® voor elke maaltijd! Maak er een "One pot" uitdaging van!

Eenvoudige gerechten waar uw kinderen dol op zullen zijn

Tips voor de Thermomix® op reis

•Het enige wat u nodig hebt om uw Thermomix® te kunnen gebruiken wanneer u gaat kamperen, is elektriciteit. Om uw favoriete gerechten uit Cookidoo® te bereiden zonder wifi-verbinding, kunt u uw recepten opslaan in uw Collecties of Bladwijzers voordat u vertrekt! Of u downloadt de Cookidoo® app en volgt de stappen van het recept op uw gsm.

•Voor het vervoer gaat u naar het instellingenscherm van uw Thermomix® en selecteert u de Transportmodus voordat u vertrekt!

•Kent u onze transportzak al? Hij is ideaal om uw Thermomix® en accessoires op uw zomeravonturen mee te nemen.

Koop nu uw transportzak

Begin de dag goed

De kinderen willen ontbijten zodra ze wakker worden, dus begin de dag met basislevensmiddelen die niet moeten worden bereid of opgewarmd, maar voldoende eiwitten en vezels bevatten om hun hoofd en lichaam energie te geven voor een dag vol activiteiten.

Ontbijt in een mum van tijd

Veel smaak voor onderweg

Broodjes of wraps voor de lunch, snacks uit het vuistje: de perfecte manier om uw gezin tevreden te houden zonder stress. Ideaal om mee te nemen zodat ze onderweg kunnen worden opgepeuzeld wanneer de magen beginnen te grommen.

Lunch in het bos of op strand

Terug naar de natuur

De helft van het plezier van kamperen is de foodprep met uw trouwe Thermomix®. Door snelle en gemakkelijke maaltijden vooraf te plannen, kunt u volop genieten van avonturen met het gezin en ontspannen in de heerlijke buitenlucht.

Opwarmen en smullen maar

Bij koken op het kampvuur is aluminiumfolie uw bondgenoot. Verpak individuele porties in aluminiumfolie en u hoeft ze enkel nog te verwarmen op het kampvuur. Aardewerk en gietijzeren pannen voor comfortfood zoals chili’s, curry’s en stoofpotjes zijn ook een simpele oplossing voor hartige gerechten in de wildernis.

Perfecte kampvuurgerechten

Vergeet het dessert niet

Ook in het wild is een dessert heerlijk dankzij vooraf gemaakte hapjes die u uit uw rugzak tovert. Lekkere afsluiter gegarandeerd!

Zoete lekkernijen onder de sterrenhemel