Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk van de inca's
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
donkere chocolade in stukken200 g
-
ongezoete cacaopoeder1 el
-
melk1000 g
-
steranijsjes4
-
vanillestokje in de lengte gesplitst1
-
kruidnagel1
-
kaneelstokje1
-
espelette peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
135.5 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1218 kJ /
293.2 kcal
Vetten
19.7 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
18.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Black Collection
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glazuur
5min
Broodkruimels
5min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Vanille yoghurt
12u. 20min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
Speculoospasta
10min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Warme chocolademelk
10min