Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk van de inca's
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
donkere chocolade in stukken200 g
-
ongezoete cacaopoeder1 el
-
melk1000 g
-
steranijsjes4
-
vanillestokje in de lengte gesplitst1
-
kruidnagel1
-
kaneelstokje1
-
espelette peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
135.5 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1218 kJ /
293.2 kcal
Vetten
19.7 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
18.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Black Collection
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Naan (Hindoe brood)
2u.
Amandelpap
10min
Gekookte pasta
20min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
200 g prei fruiten
20min
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Warme chocolademelk
10min
Aardappelpuree
45min