Sauté de veau aux olives

Sauté de veau aux olives

4.5 15 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • 180 g d'oignons coupés en deux
  • 45 g d'huile d'olive
  • 110 g de concentré de tomate
  • 90 g de vin rosé
  • 1 feuille de laurier
  • 3 branches de thym frais
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1000 g de veau détaillé en dés (3-4 cm)
  • 750 g d'eau
  • 300 g de champignons frais émincés
  • 230 g d'olives vertes dénoyautées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1360 mg
Eiwitten 36.5 g
Calorieën 1450 kJ / 346.6 kcal
Vetten 17.7 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 8.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...