Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
of 1 c. à café de paprika doux - 100 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
of 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1311 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Bœuf carottes
2h
Blanquette de veau cuisson lente
2u. 10min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2u. 10min
Blanquette de dinde
1h 40min
Pot-au-feu
1h 35min
Sauté de veau aux olives
1h
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Couscous au poulet et aux aubergines
1h
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min