Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
(optioneel)
of 1 c. à café de paprika doux (optioneel) - 100 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
of 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1311 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Poulet aux poivrons
55 Min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Couscous au poulet et aux aubergines
1h
Poulet et ratatouille au romarin
40min
Blanquette de veau cuisson lente
2ωρ. 10 λεπτ.
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2ωρ. 10 λεπτ.
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Sauté de veau aux olives
1h
Blanquette de dinde
1ωρ. 40 λεπτ.