Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
of 1 c. à café de paprika doux - 100 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
of 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1311 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Mijoté de bœuf aux carottes
1h
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 min
Sauté de veau aux olives
1h
Porc aux lentilles
1h 20min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Poulet aux poivrons
55 min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 godz.
Poulet au jasnières
1 Std. 25 Min
Blanquette de dinde
1h 40min