Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto
- 150 g de blanc de poireau, finement émincé
- 1 cube de bouillon
- 750 g d'eau
- 1 c. à soupe de crème fraîche
- 120 g de saumon fumé, taillé en fines lanières
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1704.5 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 godz. 15 min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 godz.
Risotto courgette et bacon
35min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto de poulet aux champignons
30min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 godz.
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 godz. 30 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min