Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge, détaillé en brunoise
- 150 g de poivron jaune, détaillé en brunoise
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto (type arborio)
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de blancs de poulet, détaillés en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3064 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 35.3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Risotto de poulet aux champignons
30min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Risotto à la viande hachée
45min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min
Risotto à l'espagnole
30min
Parmentier de poulet au curry
1h 15 min
Jambalaya de poulet
40min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Chili con carne
30min
Chili de poulet
40min