Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 300 g de crozets
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de lardons fumés
- 150 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 reblochon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2778.2 kJ / 668.8 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Coquillettes chorizo-comté
15min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Gratin de crozets au jambon
1h
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Tartiflette
1h 15min
Croque-cake
50 Min