Apparaten en accessoires
Croziflette
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 25min
6 portions
Ingrediënten
-
1000 g d'eau
-
1 c. à café de sel
-
300 g de crozets
-
150 g d'oignons coupés en deux
-
200 g de lardons fumés
-
150 g de vin blanc sec
-
200 g de crème liquide 35% m.g.
-
3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
-
1 reblochon
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
29 g
Calorieën
2778.2 kJ /
668.8 kcal
Vetten
42 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
39.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au fil des mois - février
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Croque-cake
50 Min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Tartiflette
1 Std. 15 Min