Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5 cm)
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de farine de blé
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1911.2 kJ / 460.5 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1294.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet au vin rouge
55 min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Rougail saucisse et riz
50 Min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 Min
Poulet basquaise
50 Min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Porc au caramel
45 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 godz. 10 min
Sauté de veau au chorizo
1h