Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5 cm)
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de farine de blé
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1911.2 kJ / 460.5 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1294.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Porc au caramel
45 min
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Rougail aux chipolatas
50min
Poulet basquaise
50min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Rougail saucisse et riz
50min
Colombo de porc aux légumes
45 min