Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de boulgour fin
- ½ c. à café de sel
- 100 g d'eau tiède
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de poule
- 1 c. à soupe rase de ras el-hanout
- 450 g d'eau
- 100 g d'eau tiède
- 2 oignons, pelés et coupés en quatre
- 500 g de poulet émincé
- ½ citron confit au sel marocain, en dés
- 70 g d'olives vertes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1315 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Poulet à l'algérienne
40min
Poulet piccata, boulgour au citron
45min
Wok de bœuf thaï
30min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 min
Poulet aux olives et au citron, courgettes crues et pommes de terre
35min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30min
Cari poulet
45min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45min
Sauté de veau aux olives
1 godz.