Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 300 g d'épinards frais, équeutés
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de crevettes cuites, décortiquées
- 2 c. à café d'huile de sésame
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1437.3 kJ / 339.8 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Risotto brocoli-langoustine
55 min
Curry de crevettes, légumes et nouilles
35 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto au chou-fleur
45 min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55 min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min