Risotto crevette-épinard

Risotto crevette-épinard

3.9 397 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • 70 g de parmesan coupé en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 70 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 300 g d'épinards frais équeutés
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 2 c. à café d'huile de sésame

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23.7 g
Calorieën 1437.3 kJ / 339.8 kcal
Vetten 8.7 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 40.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...