Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce César
- 40 g de parmesan
- 30 g de jus de citron (le jus d'un demi citron)
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g d'huile neutre
- 150 g de fromage blanc nature
- 3 pincées de poivre moulu
La garniture
- 500 g d'eau
- 4 œufs
- 2 laitues romaines
- 400 g de tomates, coupées en quartiers
-
12
tranches de jambon de poulet
of 2 filets de poulet, préalablement cuits et émincés en fines tranches - 40 g de parmesan en copeaux
- 130 g de croûtons à l'ail, grillés
- 4 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4239.2 kJ / 1022.2 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 78.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de penne à l'italienne
35 min
Salade Caesar light
35 min
Salade caesar à la fourme
50 min
Salade thaïe aux crevettes
1h 25min
Salade thaïe au bœuf
1 godz. 30 min
Salade César aux œufs et pommes de terre
40 min
Salade César au poulet et fruits de la Passion
25 min
Fish and chips, sauce tartare
1 godz. 20 min
Salade de pâtes italienne
35 min
Tartare de bœuf
10min
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min