Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce César
- 40 g de parmesan
- 30 g de jus de citron (le jus d'un demi citron)
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g d'huile neutre
- 150 g de fromage blanc nature
- 3 pincées de poivre moulu
La garniture
- 500 g d'eau
- 4 œufs
- 2 laitues romaines
- 400 g de tomates, coupées en quartiers
-
12
tranches de jambon de poulet
of 2 filets de poulet, préalablement cuits et émincés en fines tranches - 40 g de parmesan en copeaux
- 130 g de croûtons à l'ail, grillés
- 4 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4239.2 kJ / 1022.2 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 78.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Salade d'œufs pochés
40min
Salade César au poulet et fruits de la Passion
25 min
Salade César aux œufs et pommes de terre
40min
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
3 godz. 20 min
Salade caesar à la fourme
50 min
Salade fattouch
25 min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1 godz.
Salade de pâtes italienne
35 min
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15 min
Tartare de bœuf
10 dk