Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 3 pincées d'origan déshydraté
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates mûres, coupées en quatre
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 feuilles de basilic frais
- 350 g de pâtes sèches, type torsades
- 50 g de fromage, râpé
- 6 tranches de jambon cru, taillées en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1392.7 kJ / 333.2 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au thon
30min
L'incontournable sauce bolognaise
50min
Sauce bolognaise XXL
50min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Macaroni à la bolognaise
35min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35min
Sauce napolitaine
1h
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Pesto-tomates confites
15min
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25min