Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 3 pincées d'origan déshydraté
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates mûres, coupées en quatre
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 feuilles de basilic frais
- 350 g de pâtes sèches, type torsades
- 50 g de fromage, râpé
- 6 tranches de jambon cru, taillées en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1392.7 kJ / 333.2 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patoto petits pois jambon
30 Min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 Min
Pâtes au thon
30 Min
Salade de pâtes au pesto rouge
20 min
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35 Min
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 Min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 Min
Penne au pesto et jambon cru
15 min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 Min
Pipe rigate gratinés
1h
Pâtes au jambon et au chorizo
30 Min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min