Risotto verde con spinaci e pancetta

Risotto verde con spinaci e pancetta

4.7 3 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di burro
  • 240 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 100 g di cipolla bianca in quarti
  • 300 g di foglie di spinaci freschi lavate
  • 30 g di prezzemolo fresco lavato e intero
  • 3 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 75 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 ½ dado per brodo vegetale
    1 ½ cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 499.7 mg
Eiwitten 16.9 g
Calorieën 2577.9 kJ / 616.1 kcal
Vetten 29 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 68.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...