Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, jus et zeste
- 80 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc
- 500 g de tomates, coupées en quartiers
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de petites pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1389 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 godz.
Tajine de poissons au curry
55 min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 min
Lotte à la provençale
50 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Cari poisson
35 min
Rougail de poisson
40 min
Blanquette de cabillaud
55 min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Eglefin au curry
50 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min