Risotto parmesan, olive et zeste de citron

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 60 g d'échalotes (env. 30 g)
  • 40 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
  • 10 g de vin blanc sec (optioneel)
  • 680 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille de viande ou de légumes
    1 c. à café bombée de fond de viande maison, de viande ou de légumes
  • ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées coupées en deux
  • le zeste d'½ citron jaune non traité

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1383.8 mg
Eiwitten 15.1 g
Calorieën 2280.8 kJ / 545.1 kcal
Vetten 23.3 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 10.5 g
Koolhydraten 68.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen