Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 15 g d'huile
- 2 pincées de thym déshydraté
- 1 c. à café de curcuma en poudre
-
400
g de lentilles sèches de Cilaos
of 400 g de lentilles vertes du Puy, sèches - de l'eau (jusqu'au marquage 1,5l)
- du sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748.5 kJ / 417.9 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 9.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 Min
Rougail dakatine, piment et coriandre
15min
Porridge pomme et flocons d'avoine
30 Min
Petits pains vapeur graines et curcuma
3 Std.
Crème dessert au chocolat
25min
Achards de légumes
40 Min
Tikka bowl façon dahl
55min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1 Std.
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30 Min
Agua de sapo
15min
Cake aux lentilles corail, carotte et curry
1 Std. 25 Min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 Min