Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 15 g d'huile
- 2 pincées de thym déshydraté
- 1 c. à café de curcuma en poudre
-
400
g de lentilles sèches de Cilaos
of 400 g de lentilles vertes du Puy, sèches - de l'eau (jusqu'au marquage 1,5l)
- du sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748.5 kJ / 417.9 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 9.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Riz zembrocal
55min
Rougail morue
25min
Dahl de pois cassés
1h 55 min
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30min
Poivrons farcis au riz persillé
45min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55min
Couscous aux légumes
40min
Tajine de légumes aux fruits secs
1h 15min
Chakchouka aux œufs
50min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Achards de légumes
40min