Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2443 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Cocas niçoises
3h 15min
Tarte Tatin de tomates
1h
Parmigiana d'aubergine
1h 30min
Bhajis à l'oignon avec sauce à la coriandre et au piment
1h
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35min
Chakchouka aux œufs
50min
Tajine d'aubergine au piment
30min
Pissaladière
2h 10min
Gratin dauphinois aux cèpes
1h 30min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1h 35min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45 Min
Tapenade de Marseille
15 Min