Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2443 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Tyropita (tourte grecque au fromage de brebis)
55min
Cocas niçoises
3h 15 min
Soupe au pistou
40min
Pissaladière
3h
Pissaladière
2h 10min
La pichade de Menton
4h
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Parmigiana d'aubergine
1h 30min
Tarte aux oignons et tapenade
1h 10min
Tapenade de Marseille
15min