Beignets à la patate douce fourrés à la ricotta

Beignets à la patate douce fourrés à la ricotta

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u.
50 pièces

Ingrediënten

  • 1 - 2 brins de sauge fraîche équeutés
  • 60 g de beurre coupé en morceaux
  • 2 - 3 pincées de sel et 1,5 c. à café
  • 350 g de patates douces cuites (voir "Conseil(s)")
  • 130 g de ricotta
  • 2 - 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
  • 250 g d'eau
  • 120 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 220 g de farine de blé complet
  • 10 g d'huile végétale

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Natrium 64.7 mg
Eiwitten 1.1 g
Calorieën 193.5 kJ / 46.2 kcal
Vetten 1.6 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 6.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...