Apparaten en accessoires
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
Rucola pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden40 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd⅔
-
pijnboompitten20 g
-
teentje knoflook1
-
rucola55 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
citroensap10 g
-
zout¼ tl
Broccoli
-
extra vergine olijfolie om in te vetten1 el
-
broccoliroosjes370 g
-
rode uien in dunne plakjes gesneden150 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
feta kaas verkruimeld100 g
-
citroenen gehalveerd2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
525 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1322 kJ /
316 kcal
Vetten
26 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige gladde soep
45min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Ninguna valoración
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Ninguna valoración
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Ninguna valoración
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Ninguna valoración
Vegan Oesterzwam Shoarma
Ninguna valoración
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min