Apparaten en accessoires
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portie
Ingrediënten
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
40 g rozijnengedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Vetten
35.7 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
63.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
28u.
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Sojabolognese
40min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min