Apparaten en accessoires
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portie
Ingrediënten
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
gedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
598.4 kcal /
2503.6 kJ
Eiwitten
8.1 g
Vetten
35.7 g
Koolhydraten
63.2 g
Vezels
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Batbout met kaas
30min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Shakshuka
50min
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min