Apparaten en accessoires
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portie
Ingrediënten
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
40 g rozijnengedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Vetten
35.7 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
63.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Groentepannenkoekjes
20min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Tarte Tatin
2u.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Zoetzure tempé
50min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min