Apparaten en accessoires
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portie
Ingrediënten
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
40 g rozijnengedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Vetten
35.7 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
63.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Chicago deep dish-pizza
Geen beoordelingen
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen