Apparaten en accessoires
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
324 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
3451 kJ /
825 kcal
Vetten
36 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
106 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Wit Brood
Geen beoordelingen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Pierogi met vlees
1u.
Chorizo Quiche
2u. 30min
Blauwe bessen Jam
Geen beoordelingen
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min