Apparaten en accessoires
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
324 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
3451 kJ /
825 kcal
Vetten
36 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
106 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min
Pindakaas Crackers
35 min
Snackflix Board
Brak ocen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Zoetzure tempé
50 min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Brak ocen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Brak ocen
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 godz. 20 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min