Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie

Ingrediënten

Asperges
  • olie
    20 g
  • asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)
    250 g
  • pijnboompitten
    30 g
Daslook roomsaus en montage
  • verse daslook grof gehakt
    20 g
  • uien gehalveerd
    100 g
  • olie
    20 g
  • bloem
    10 g
  • water
    300 g
  • groentebouillonpasta
    1 volle tl
    1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • zout plus extra voor kruiden
    ½ theelepel
  • zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden
    ¼ theelepel
  • verse spätzle (eierpasta)
    500 g
  • rode paprika's ontpit
    200 g
  • room, elk type (van koemelk)
    200 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 825 kcal / 3451 kJ
Eiwitten 21 g
Vetten 36 g
Koolhydraten 106 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 13 g
Natrium 324 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen