Apparaten en accessoires
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
825 kcal /
3451 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
36 g
Koolhydraten
106 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
13 g
Natrium
324 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
50min
Geen beoordelingen
1u. 55min
1u. 5min
Geen beoordelingen
25min
50min
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen