Apparaten en accessoires
Ravioli Soep met Rundsvlees
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
333.9 mg
Eiwitten
27.2 g
Calorieën
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
8.6 g
Koolhydraten
35.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Groente-Omeletten
30 min
Matzeballen
No ratings
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
No ratings
Iers sodabrood
No ratings
Cava Cocktail Surprise
4 h 10 min
Rijstschotel met appelen
No ratings
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
No ratings
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
No ratings
Simit - Turkse sesam bagel
2 h 10 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
No ratings
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min