Ravioli Soep met Rundsvlees

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portie

Ingrediënten

  • ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)
    300 - 400 g
    300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)
  • rode uien gesneden
    120 g
  • teentjes knoflook gesneden
    2
  • olijfolie
    30 g
  • water
    800 g
  • gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
    1
  • met verse kaas gevulde ravioli
    250 - 300 gram
  • peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering

Voeding per 1 portie

Calorieën 479.8 kcal / 2007.3 kJ
Eiwitten 27.2 g
Vetten 25 g
Koolhydraten 35.7 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 8.6 g
Natrium 333.9 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen