Apparaten en accessoires
Ezogelin Soep
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree40 g
-
boter in stukken (2 cm)30 g
-
droge rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1475 g
-
citroen in vieren gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15 g
Calorieën
1660 kJ /
396.5 kcal
Vetten
7.3 g
Vezels
10.6 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bulgur en rode linzensoep
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Harira
7u.
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Batbout met kaas
30min
Avocadosap met dadels
5min
Zweedse worteltaart
2u.