Apparaten en accessoires
Ezogelin Soep
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree40 g
-
boter in stukken (2 cm)30 g
-
droge rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1475 g
-
citroen in vieren gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15 g
Calorieën
1660 kJ /
396.5 kcal
Vetten
7.3 g
Vezels
10.6 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Harira
7u.
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2u.
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Batbout met kaas
30min
Avocadosap met dadels
5min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50min