Apparaten en accessoires
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1144 kJ /
273 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Lamscurry
1u.
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Avocadosap met dadels
5min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Kleverige sesamkip
40min