
Apparaten en accessoires
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
gemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
273 kcal /
1144 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
12 g
Vezels
2.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux

Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Geen beoordelingen
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon noedels
25min
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Vegan pudding
15min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Roze roerei
15min