Apparaten en accessoires
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1144 kJ /
273 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Kimchi mac&cheese
50min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Avocadosap met dadels
5min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Miso Udon Noedels
20min