Apparaten en accessoires
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1144 kJ /
273 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Muntthee
25min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Couscous met lam en groenten
50min
Azteca taart
1u.
Mallorcaanse vissoep
40min