
Apparaten en accessoires
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 porties
Ingrediënten
Groene salade
-
komkommer gesneden (2-3 mm)120 - 150 g
-
rucola40 g
-
verse bladspinazie40 g
-
verse dille blaadjes2 - 3 takjes
-
verse munt blaadjes2 - 3 takjes
-
rode ui gehalveerd60 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
gemalen koriander¼ - ½ tl
-
witte azijn1 el
-
vers geperst citroensap10 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
suiker2 - 3 snuifjes
Gepocheerde eieren en assemblage
-
verse dille blaadjes2 - 3 takjes
-
knoflookteentje½ - 1
-
Griekse yoghurt250 - 300 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
water1700 g
-
witte azijn50 g
-
eieren4
-
olie
-
boter4 el
-
paprika, gerookt, gemalen1 tl
-
gedroogde chilivlokken1 tl
-
sumak½ tl
-
zout2 snuifjes
-
microgreens (optioneel)2 - 4 el
-
wit brood, vierkant, snedes, voor het roosteren geroosterd, om te serveren
-
verse dille alleen blaadjes, voor de garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
662 kcal /
2769.8 kJ
Eiwitten
25.8 g
Vetten
51 g
Koolhydraten
26.5 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
17.6 g
Natrium
903.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Geen beoordelingen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Creatief Basisbrood
45min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Driedubbele Chocolade Muffins
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen