Apparaten en accessoires
Gozleme
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 1u. 40min
16 porties
Ingrediënten
Deeg
-
melk200 g
-
ei1
-
olijfolie40 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven600 g
-
bakpoeder½ tl
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
Vulling
-
Cheddar kaas in stukken150 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren5 takjes
-
verse jonge spinazie60 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook5
-
gele ui in vieren gesneden1
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
paprikapoeder1 tl
-
gehakt vlees (kip, rund of lam)500 g
-
bloem1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroensap30 g
-
feta kaas verkruimeld250 g
-
olijfolie in spray, om te bakken
-
citroen in partjes, om op te dienen1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
386.4 mg
Eiwitten
18.2 g
Calorieën
1541.2 kJ /
366.9 kcal
Vetten
18.5 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
30.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Sushi tacos
1u.
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Drie kaas pides
1u. 40min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Avocadosap met dadels
5min
Enchiladas met rundvlees
30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Ezogelin Soep
1u. 5min