
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g meel
- 200 g water
- 20 g verse gist
- 1 ½ tl zout
Vulling
- 3 takjes verse bladpeterselie, alleen blaadjes
- 1 zoete paprika, gepekeld, zonder steeltje en ontpit
- 80 g gele ui, doormidden gesneden
- 150 g tomaten, in tweeën gesneden
-
200
g rundergehakt
of 200 g lamsgehakt - 40 g olijfolie
- 50 g tomatenpuree
- 1 tl zout, aan te passen aan de smaak
- ¼ tl gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl pikante paprikapoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1589.5 kJ / 379.3 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30min
Ratatouille galette
1u. 30min
Muntthee
25min
Gozleme
1u. 40min
Harira
7u.
Appeltaart
Geen beoordelingen
1u.
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
30min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
45min
Boter plank met spinaziepesto
Geen beoordelingen
10min
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
1u. 40min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
3u. 30min