Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rollo de cabrito
- 80 g de agua
- 80 g de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 15 g de anchoas en aceite
- 10 g de alcaparras
- 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de zumo de limón
- 15 g de aceite de oliva
- 5 g de mostaza de Dijon
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 piernas de cabrito (deshuesadas) abiertas en un solo filete
Duxelle de guisantes a la menta
- 25 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla
- 50 g de puerro en rodajas
- ½ cucharadita de sal
- 250 g de guisantes congelados
- 3 - 4 hojas de menta fresca picadas
- 75 g de agua
Montaje y horneado
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3347 kJ / 800 kcal
- Eiwitten
- 64.7 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1457 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas con langostinos y almejas
50min
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Raviolis de nueces con salsa de cava
1 godz. 30 min
Gincóctel de langostinos
50min
Conejo asado en piedra de sal rosa con romesco
1h
Pimientos de Padrón rellenos
30min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30min
Mac and Cheese cheddar
25 min
Mousse de ananá
5 Min
Cóctel especiado navideño
30min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1h
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1sa 25 dk