Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de callos cocidos al natural (envasados)
- 1 manita de cerdo cocida y deshuesada (optioneel)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 100 g de tocino entreverado curado (en tacos de 2-3 cm)
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 1 morcilla asturiana (aprox. 70 g) en rodajas (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2355 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 38.49 g
- Koolhydraten
- 3.21 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 0.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Cordero al ajillo
1h
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Conejo al ajillo con setas
40min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Callos con garbanzos
45min
Callos a la madrileña
1h 50 min.
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Arroz con conejo
1h 15min
Buñuelos de viento
1h