Hamburguesas pulled pork con coleslaw en cocción lenta

Hamburguesas pulled pork con coleslaw en cocción lenta

4.7 180 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
6 unidades

Ingrediënten

Pulled pork
  • 150 g de cebolla en rodajas de 1 cm
  • 1 diente de ajo chafado
  • 450 g de salsa barbacoa
  • 330 g de refresco de cola
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de romero seco desmenuzado (optioneel)
  • 800 g de aguja de cerdo deshuesada, en 4 trozos
Ensalada coleslaw y montaje
  • 200 g de repollo en 4 trozos
    200 g de lombarda, en 4 trozos
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 100 g de manzana en trozos
  • 20 g de cebolleta
  • 1 pellizco de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 - 3 cucharadas de mayonesa
  • 6 panes de hamburguesa tostados
  • 6 - 12 hojas de lechuga

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Natrium 1353.4 mg
Eiwitten 33.6 g
Calorieën 2541 kJ / 607 kcal
Vetten 27.1 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...