Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla
- 60 g de aceite de oliva
- 200 g de langostinos crudos grandes pelados
-
200
g de anillas de calamar
of 200 g de chipirones frescos - 200 g de pulpo crudo en trozos (2 cm)
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
-
200
g de mejillones frescos limpios
of 200 g de almejas frescas - 320 g de arroz de grano redondo
- 160 g de tomate en trozos
- 80 g de vino blanco seco
- 730 g de agua
-
1 ½
pastilla de caldo de pescado
of 2 cucharaditas de concentrado de caldo de pescado - 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- limón, cortado en gajos, para servir
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 10522 kJ / 2515 kcal
- Eiwitten
- 137.4 g
- Koolhydraten
- 298.7 g
- Vetten
- 73.2 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 4659.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de pollo y verduras
25min
Brownies Raw
2h 5min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Raviolis de nueces con salsa de cava
1hod. 30min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min
Fideos orientales con pollo
30 min
Ragú de Pollo con Polenta
45 min
Risotto de mariscos Gochujang
1hod.
Jugo de arándanos y naranja
Geen beoordelingen
Risotto de setas al cava
35 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1hod.
Risotto de calamares y langostinos
1hod.