Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 2 diente de ajo
- 800 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
- 120 - 130 g de beicon ahumado en tiras de 5 mm
- 250 g de champiñones frescos en cuartos
- 250 g de vino tinto
- 6 cebollitas francesas pequeñas
- 400 g de caldo de carne
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1960 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 754.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1h 20min
Dados de solomillo de ternera dorados (muy hecho)
10 Min
Chalota caramelizada (250 g)
25 Min
Ternera Stroganoff
1h
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5h
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4 godz. 30 min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3u. 45min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4h 15min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3u. 45min