Boeuf bourguignon en cocción lenta

Boeuf bourguignon en cocción lenta

4.5 172 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 70 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
  • 2 diente de ajo
  • 800 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
  • 120 - 130 g de beicon ahumado en tiras de 5 mm
  • 250 g de champiñones frescos en cuartos
  • 250 g de vino tinto
  • 400 g de caldo de carne
  • 1 cucharadita de sal
  • 6 cebollitas francesas pequeñas
  • 1 cucharada de tomate concentrado
  • 1 hoja de laurel seca
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 754.5 mg
Eiwitten 34.6 g
Calorieën 1960 kJ / 468 kcal
Vetten 19.2 g
Vezels 10.5 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 4.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...