Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
TM6

Boeuf bourguignon (Cocción lenta)

4.5 (160 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
  • 2 diente de ajo
  • 800 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
  • 120 - 130 g de beicon ahumado en tiras de 5 mm
  • 250 g de champiñones frescos en cuartos
  • 250 g de vino tinto
  • 6 cebollitas francesas pequeñas
  • 400 g de caldo de carne
  • 1 cucharada de tomate concentrado
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1960 kJ / 468 kcal
Eiwitten
34.6 g
Koolhydraten
4.3 g
Vetten
19.2 g
Verzadigd vet
1.9 g
Vezels
10.5 g
Natrium
754.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten