Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 2 diente de ajo
- 800 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
- 120 - 130 g de beicon ahumado en tiras de 5 mm
- 250 g de champiñones frescos en cuartos
- 250 g de vino tinto
- 400 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 6 cebollitas francesas pequeñas
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 1 hoja de laurel seca
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1960 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 754.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera Stroganoff
1h
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Redondo de ternera al whisky con patatas
2h 40min
Tiras de ternera doradas
15 min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20min
Salmón teriyaki al vacío
1 godz. 20 min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2h 20min
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5h
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 Std. 15 Min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min