Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano
- 60 g de chalota en mitades
- 2 dientes de ajo
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 12 vieiras limpias
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2353 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 886.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de espárragos al azafrán
35 Min
Sopa Goulash de ternera
1h 10min
Croqueta de patata con espinacas y beicon
1h 15min
Pescado blanco dorado con salsa de limón
30 Min
Cordero relleno con anchoas y alcaparras
1 Std. 45 Min
Asado frío con salsa de calabacín a la menta
1 Std.
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 Min
Lomo a la mostaza
1 Std. 45 Min
Ñoquis de sémola con salsa reina
1 Std.
Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro
50 Min
Coleslaw con curry
10min
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10 Std.