Risotto al azafrán con vieiras

Risotto al azafrán con vieiras

3.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 60 g de mantequilla
  • 50 g de queso parmesano
  • 60 g de chalota en mitades
  • 2 dientes de ajo
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de vino blanco
  • 800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
  • 2 pellizcos de hebras de azafrán
  • 3 - 5 pellizcos de sal
  • 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 12 vieiras limpias
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • 6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 886.3 mg
Eiwitten 19.5 g
Calorieën 2353 kJ / 562 kcal
Vetten 19.6 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 10.5 g
Koolhydraten 70.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...