Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano
- 60 g de chalota en mitades
- 2 dientes de ajo
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 12 vieiras limpias
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2353 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 886.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Cabrito al horno con migas de espárragos
13 Std.
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8 Std. 45 Min
Cordero marroquí con cuscús de limón
4h
Solomillo de cerdo al estilo coreano con ensalada de arroz
45min
Risotto de mariscos Gochujang
1h
Ñoquis con salsa rosa
2 Std. 25 Min
Quiche de puerros
1h 10min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Matambre con salsa de pimiento y ají al maracuyá
30h
Refresco de pomelo y frambuesa
5min
Calabaza rellena a la provenzal
1h 10min