Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa barbacoa
- 3 dientes de ajo
- 15 g de jengibre fresco
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para dorar las costillas)
- 250 g de tomate triturado en conserva
- 120 g de agua
- 90 g de vino blanco
- 70 g de azúcar moreno
- 70 g de mostaza
- 30 g de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 1 - 1 ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- 2 cucharaditas de pimentón
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
Costillas de cerdo
- 700 g de costillas de cerdo frescas en trozos de 3x10 cm
- 300 g de agua
- 600 g de patata en trozos de 2-3 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35min
Costillas de cerdo con miel y mostaza con patatas estilo americano
1h
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 godz. 10 min
Costillas de cerdo agridulces
45min
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Costillas de cerdo glaseadas estilo chino
40min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Costillas de cerdo coreanas con minitortillas (Cocción lenta)
4 Std. 10 Min
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1 godz. 35 min
Costillas con salsa de miel y bourbon
2h 30min
Costillas teriyaki y verduras agridulces (MEATER)
2h
Rabo de ternera a la Maestranza
6h