Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lomo a la sal
- 1000 g de lomo de cerdo en una pieza
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 cucharadas de hierbas provenzales secas
- 1 cucharada de pimentón
- 1000 g de sal gorda
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 750 g de agua
Mayonesa de ajo negro
- 250 g de aceite de girasol
- 1 huevo
- 10 g de zumo de limón
- 35 g de dientes de ajo negro
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2400 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 48813.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo marinado
5h 15min
Rollo de pechuga de pollo con chimichurri
1h
Solomillo de cerdo asado con guarnición de patatas
40min
Bocadillos de filetes rusos
20 min
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30min
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Solomillo de cerdo a la cerveza
1h
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8h 15min
Solomillo al whisky
45min