Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lomo a la sal
- 1000 g de lomo de cerdo en una pieza
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 cucharadas de hierbas provenzales secas
- 1 cucharada de pimentón
- 1000 g de sal gorda
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 750 g de agua
Mayonesa de ajo negro
- 250 g de aceite de girasol
- 1 huevo
- 10 g de zumo de limón
- 35 g de dientes de ajo negro
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2400 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 48813.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombas de patata rellenas de atún
2h 15min
Boquerones fritos al limón
1 godz. 45 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Tayín de ternera con arroz especiado y mini pasteles de pistacho
1 godz. 30 min
Flan de salmorejo
4h 20min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8u. 15min
Muslos de pollo a la cerveza
1 godz. 30 min
Ensaladilla de atún, encurtidos y mayonesa
1h 40min
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1 godz. 10 min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 godz. 10 min
Solomillo al whisky
45 min
Vasitos de lemon pie
30 min