Compatibele versies
Pimiento rojo y cebolla caramelizados con papardelle de calabacín y tirabeques
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g de aceite de oliva
- 400 g de pimiento rojo en tiras de 5x0.5 cm
- 500 g de cebolla roja en octavos
- 1 calabacín
-
30
g de vino de Oporto
of 30 g de vino dulce - 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de tirabeques sin las puntas
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 348 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 155.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones encebollados (Maganos)
40 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3 godz. 50 min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.
Revuelto de remolacha con queso feta
15min
Arroz con verduras y huevo (Cocción de arroz)
40 min
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9 Std. 45 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Coliflor y huevos duros gratinados
35 min
Estofado de ciervo con setas
1h
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min
Salsa bechamel (Espesar)
15min