Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos

Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 40min
6 raciones

Ingrediënten

Pizza multicereal
  • 465 g de agua
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de azúcar moreno
  • 1 cucharadita de sal
  • 180 g de harina de fuerza
  • 30 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 100 g de harina integral de espelta
  • 50 g de harina integral
  • 20 g de harina integral de centeno
  • 20 g de zumo de limón
Montaje
  • 200 g de tomate tamizado
  • ¼ de cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 250 g de queso brie en rodajas
  • 80 g de jamón serrano en lonchas finas
  • 30 - 50 g de mermelada de higos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1121.7 mg
Eiwitten 20.6 g
Calorieën 1858 kJ / 444 kcal
Vetten 18.9 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...