Compatibele versies
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza multicereal
- 465 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 180 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 100 g de harina integral de espelta
- 50 g de harina integral
- 20 g de harina integral de centeno
- 20 g de zumo de limón
Montaje
- 200 g de tomate tamizado
- ¼ de cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 250 g de queso brie en rodajas
- 80 g de jamón serrano en lonchas finas
- 30 - 50 g de mermelada de higos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1121.7 mg
Alternatieve recepten
Masa para tortitas y gofres (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
50 Min
Tosta de centeno con masa madre, puré de aguacate y huevos mollet
21h
Lasaña vegetal con boloñesa de soja
1hod.
Galette de calabacín y tomate
1hod. 30min
Buda bol con pollo
1hod.
Desayuno: Panecillo de espelta integral con crema de aguacate y huevo. Zumo de frutas.
2hod. 30min
Lentejas con vinagreta de frambuesas y yogur stracciatella
30 min
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1hod.
Pinsa (sin gluten y sin lactosa)
27 Std.
Alioli de anacardos
5hod. 10min
Cookies con pepitas de chocolate (sin lactosa, sin huevo)
35 min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2 Std. 10 Min