Compatibele versies
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza multicereal
- 465 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar moreno
- 180 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de espelta
- 50 g de harina integral
- 20 g de harina integral de centeno
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de zumo de limón
Montaje
- 200 g de tomate tamizado
- ¼ de cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 250 g de queso brie en rodajas
- 80 g de jamón serrano en lonchas finas
- 30 - 50 g de mermelada de higos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1121.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fajitas integrales de pollo asado
1h 20 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Khao nom kok (Minitortitas dulces con leche de coco) - Laos
35 min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Panecillos de espelta
16h 30min
Tortitas de garbanzo con hummus
20min
Empanada murciana de atún
45 min
Cookies con pepitas de chocolate (sin lactosa, sin huevo)
35 min
Pan payés con masa madre
16h
Tortitas de avena y plátano
15min