Costillar de ternera con glaseado de miel y romero

3.7 3 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
8 raciones

Ingrediënten

Glaseado de miel y romero
  • 10 - 12 ramitas de romero fresco
  • 5 ramitas de tomillo fresco
  • 1 cucharada de mostaza
  • 40 g de mantequilla
  • 140 g de miel
Costillar de ternera
  • 3000 - 3500 g de lomo alto de buey en una pieza (ver sugerencia)
  • 1 cucharada de sal gorda
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • romero fresco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 344.7 mg
Eiwitten 88.1 g
Calorieën 2610 kJ / 624 kcal
Vetten 23.9 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraten 15.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...