Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1275 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 5752.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champiñones dorados (300 g)
25 min
Pechuga de pavo con cítricos (Al vacío)
3h 30 min
Pollo teriyaki (Al vacío)
2h
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 Min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30min
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 Std. 50 Min
Salmón al aroma de lima y menta con ensalada de espárragos (Al vacío)
3h 35min
Menú: Espárragos verdes con arroz y sabayón de limón. Espuma de frutos rojos
40min
Salmón teriyaki al vacío
1h 20 min
Chalota dorada (100 g)
15min
Tallarines de pasta fresca con champiñones y langostinos
1h