Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1275 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 5752.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15min
Champiñones dorados (300 g)
25 min
Cebolla dorada (80 g)
20 min
Bastones de calabacín dorados (100 g)
15min
Pimientos dorados (100 g)
15min
Pimientos dorados (400 g)
25 min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1h 15 min
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
40min
Rollitos de pollo al vacío con salsa de pimientos
2h 10min
Pechuga de pavo con cítricos (Al vacío)
3h 30min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min