Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de jamón cocido en dados
- 75 g de dados de beicon ahumado
- 600 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en trozos de 2-3 cm
- 150 g de queso de Burgos en trozos
- 20 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 3 pimientos del piquillo en trozos de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 huevos de codorniz cocidos y pelados
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 757.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de pollo rico en colágeno
12 godz. 10 min
Chips de verduras al horno
2 godz.
Gelatinas para potenciar la belleza
2 godz. 10 min
Terrina de pavo con frutos secos
1 godz.
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 godz. 15 min
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40min
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2h 40min
Boquerones rellenos de jamón y queso
30min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10 min
Fritos de pollo, zanahoria y calabacín
35min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12hod. 45min
Pan de Viena con frutos secos
45min