Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pechuga rellena
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones frescos laminados
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox.25x35)
- 100 g de beicon en lonchas muy finas
- 1 pechuga de pavo, sin piel ni hueso abierta en un filete fino, salpimentada (aprox. 900 g)
- 1 huevo batido
Salsa de champiñones
- 40 g de chalota en mitades
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de mantequilla
- 10 g de harina de trigo
- 2 pellizcos de sal
- 100 g de agua
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3533 kJ / 844 kcal
- Eiwitten
- 102.7 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 473.9 mg
Alternatieve recepten
Bombones Navideños
1h
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 min
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15 min
Milhojas de patatas
1h 30min
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2u. 40min
Tartaletas de chocolate y frutos secos
1h 10min
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1h
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2h
Lasaña 3.0
1h 30min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30 min